Alle Mosterdhoffers zijn uitgenodigd voor het wijkontbijt op zondagochtend 24 september 2023. Vorig jaar was het wijkontbijt een groot succes, dus hopelijk zijn er dit jaar weer zo veel mogelijk Mosterdhoffers te zien en spreken onder onze nieuwe tent!

Het wijkontbijt start om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Het ontbijt wordt naast het Klungelgemaal bij de dijkopgang in de Mosterdhof georganiseerd door de Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof. Het belooft weer een gezellige ochtend te worden die je niet wil missen.

Belangrijk
Opgeven én betalen voor het wijkontbijt doe je gelieve vóór 20 september. Vul het formulier hieronder in of scan de QR-code om je aan te melden.

Om de kosten voor het ontbijt te beperken vragen we een eigen bijdrage van €2.50 per volwassene (vanaf 18 jaar). Gelieve het bedrag onder vermelding van je naam (waarmee je je opgegeven hebt) en ‘wijkontbijt’ op het rekeningnummer [NL63 RBRB 8835 3435 18]  t.n.v. Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof over te maken. Je kunt ook de QR-code hieronder scannen om de bijdrage over te maken aan Job van Essen (penningmeester Vereniging v/d Wijk). Hij zorgt dat het geld bij de Vereniging komt.

Neem je eigen bord, bestek en beker mee!

Hulp altijd welkom
We zijn nog opzoek naar vrijwilligers die op de dag zelf willen meehelpen met het wijkontbijt. Te denken valt aan tafels sjouwen, het buffet klaarmaken en tafels versieren. Voor meer informatie bel Marijke Jochijms op 06-24730761 of email ons via info@mooimosterdhof.nl

QR-code voor betalen

Het laatste nieuws