De interessepeiling
De afgelopen tijd konden de Mosterdhoffers zich aanmelden voor het gezamenlijk inkoopproces voor verschillende maatregelen om je woning te verduurzamen. Tot 15 juni konden bewoners hun interesse voor de verschillende maatregelen aangeven. Zo kon er bepaald worden of er per maatregel de mogelijkheid voor een collectieve afname zou zijn.

Het goede nieuws is dat een groot aantal bewoners interesse heeft getoond in één of meerdere maatregelen. Hier mee kan het ontwerpteam aan de slag. Op basis van de interesse wordt er de komende periode aannemers een passende aanpak met aannemers uitgewerkt om de uitvoering voor de komende winter gereed te krijgen.

 

Jij ook?
De positieve uitslag van de interessepeiling zorgt er ook voor dat jouw buren toch nog mee kunnen doen in de collectieve inkoopactie. Via het formulier op de website kunnen zij zich ook aanmelden. Daarmee krijgen zij ook de kans om mee te profiteren van het aanbod dat er speciaal voor de Mosterdhof geldt.

 

Meedoen en denken
Wil je zelf een actieve rol in het proces van collectief inkopen? Of vind je het leuk om buren te helpen met het verduurzamen van hun woning? Hiermee zorg je ervoor dat er ook volgend jaar de kennis en kunde in de wijk aanwezig is om (op collectieve wijze) de Mosterdhof te verduurzamen. De wijktafel Klaar voor de Toekomst heeft nog ruimte voor enthousiastelingen!

 

Als je hierin interesse hebt, of je hebt vragen of opmerkingen hebben over de collectieve inkoopactie, neem dan contact op met het ontwerpteam via info@mooimosterdhof.nl

Het laatste nieuws