In het kader van het project dat gaat over het verduurzamen van de woningen in de Mosterdhof zijn de eerste woonplangesprekken ingepland! In de week van 23 augustus voeren Marcel en Sjoerd van het ontwerpteam een aantal gesprekken in het kader van de pilot. Na de zomer volgt de rest. Het idee achter de woonplannen?

Ontwerpteam Mooi Mosterdhof helpt je graag met het nemen van weloverwogen stappen op het juiste moment. Met het Woonplan krijg je inzicht in de maatregelen die je nu al kunt uitvoeren om klaar te zijn voor de toekomst, op maat gemaakt voor jouw woning! De maatregelen zijn in 3 logische stappen verdeeld en geven inzicht in de volgorde, kosten en wat je er mee kunt besparen. Dit woonplan wordt specifiek voor jou gemaakt na een gesprek bij je thuis en wordt daarmee bijvoorbeeld gekoppeld aan een verbouwing, het vervangen van je CV of aan de wens voor zonnepanelen op het dak! Jij beslist zelf wanneer je het plan uitvoert. Dat kan nu of over 5 jaar of je geeft het document door als je de woning verkoopt.

 

Meer weten of aanmelden voor een woonplan? Neem contact op met het Ontwerpteam via info@mooimosterdhof.nlof kijk op de website mooimosterdhof.nl

Het laatste nieuws