Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jouw woonplan personaliseren

december 9, 2021 @ 8:00 pm 9:00 pm

Op woensdag 17 november zijn tijdens de online wijkconferentie de vier formats van woonplannen voor elk woningtype in de Mosterdhof opgeleverd. Het opleveren van de vier formats woonplannen is één van de belangrijkste resultaten van de pilotfase. Deze formats zijn tot stand gekomen door met 13 bewoners uit de Mosterdhof een gedetailleerd plan uit te werken. Op de website (www.mooimosterdhof.nl/woonplan) kun je voor jouw woningtype het format downloaden en krijg je inzicht krijgen in welke stappen jij kan nemen voor het verduurzamen van jouw specifieke woningtype.

In samenwerking met de wijktafel, energiecoaches en vrijwilligers uit de wijk organiseren we op donderdag 9 december van 20:00 tot 21:00 uur een bijeenkomst om jou als woningeigenaar te helpen met het personaliseren van je format-woonplan. Het doel is om jouw woonplan verder af te stemmen op jouw situatie en je vertrouwen te geven zodat je met de eerste maatregelen aan de slag kunt. De avond begint met een plenaire uitleg over de woonplannen en collectief inkopen in de wijk. Vervolgens ga je in kleine groepjes aan de slag om je woonplan verder te personaliseren. Eén van je buren die al een woonplan heeft en wij van het ontwerpteam zijn er om je daarbij te helpen en om vragen te beantwoorden.

Vanwege de corona-maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om de avond online te organiseren. De woonplangesprekken worden gevoerd door een energiecoach of één van je buren die zich in de pilotfase heeft aangemeld als vrijwilliger. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 20:00 uur | Plenaire introductie op woonplan formats en in gesprek met buren of energiecoach.
  • 20:45 uur | Afsluiting en vervolg

Aanmelden

We horen graag of je erbij bent op donderdag 9 december. Aanmelden kan door te mailen naar info@mooimosterdhof.nl. Mocht je interesse hebben om zelf ook als woonplan coach aan de slag te gaan en andere buurtbewoners te helpen met het verduurzamen van hun woning, laat het ons dan weten!

 

Gegevens

Datum:
december 9, 2021
Tijd:
8:00 pm – 9:00 pm