We kijken terug op de eerste helft van 2021 vol met activiteit voor Mooi Mosterdhof: er is een beukenhaag gemaakt bij het voetbalveld, het uitvoeringsprogramma voor de Mosterdhof is vastgesteld, een supergezellige én productieve NL Doet dag, de pilot om te proeven aan elektrische deelauto’s, de eerste hofjes die een plan hebben gemaakt voor de herinrichting van hun hofje en de eerste individuele woonplannen. Dit is gelukt dankzij de inzet van de vrijwilligers uit de wijk, de mensen van de gemeente, het ontwerpteam en de rest van de coalitie!

In het najaar staat er ook van alles te gebeuren voor de Mosterdhof, zoals onder andere het Wijkontbijt op de Dijk op 26 september (zet het in jouw agenda!), het ontwerpproces voor de openbare ruimte, nog meer woonplannen en hoftafels en de uitvoering van de plannen voor de eerste hofjes.

Maar nu eerst de welverdiende zomer(vakanties) in relatieve rust! Tijdens de zomervakantie heeft de wijktafel Aandacht voor Elkaar gezorgd voor twee mooie activiteiten in de wijk: op 24 juli een wandeling door de uiterwaarden voor groot en klein en op 25 augustus een kinderspeelmiddag.

Fijne zomer allemaal!

Het laatste nieuws