De plannen voor de herinrichting van de Mosterdhof zijn klaar. Daarom word je nu alvast op de hoogte gebracht van wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Deze week valt er een brief van de gemeente Westervoort op de mat. Hierin staat alles wat je moet weten over de aanstaande veranderingen van de openbare ruimte in de Mosterdhof.

Noteer zaterdag 9 juli en dinsdag 12 juli vast in de agenda. Op deze dagen zijn er bijeenkomsten waar we meer over de plannen vertellen. Het is mogelijk om in te zoomen op jouw huis en uitleg te krijgen over wat het voor jou betekent. Natuurlijk kun je dan ook vragen en opmerkingen kwijt.

Op zaterdag 9 juli is er van 10.00 tot 12.00 uur een open inloop bij Zalencentrum Wieleman. Aanmelden is niet nodig. Voor de mensen die daar niet bij aanwezig kunnen zijn of voor wie daarna nóg meer vragen heeft is er op dinsdag 12 juli van 19.30 tot 20.30 uur een online bijeenkomst voor vragen en reacties. Voor de online bijeenkomst kun je je aanmelden via info@mooimosterdhof.nl.  

Je kunt de informatie ook alvast vinden op www.mooimosterdhof.nl/herinrichting. Ook daar kun je vragen of reacties kwijt.

 

Het laatste nieuws