Alle Mosterhoffers zijn van harte uitgenodigd voor het Hofjesfestijn op zaterdag 11 maart bij het Klungelgemaal (Google Maps)! Tussen 12:30 en 14:30 kun je langskomen voor iets lekkers en een gezellig samenzijn met je buren.

De realisatie van hofje 3 is ondertussen echt begonnen. Je kunt het werk in uitvoering op je gemak bekijken en je laten inspireren.

Daarnaast zijn de ontwerpen van hofjes 7, 8, 9 en 10 beschikbaar. Die ontwerpen zijn te bekijken en worden toegelicht door de ontwerpers. Alle betrokken bewoners krijgen hier nog een aparte brief over.

Het ontwerpteam kijkt uit naar je komst!
NLdoet op 10 en 11 maart: doe je mee?

Op vrijdag 10 (van 9.30 tot 15 uur) en zaterdag 11 maart (van 9.30 tot 12.30 uur) gaan we als wijk weer aan de slag om onze Mosterdhof nog mooier te maken! Op drie verschillende plekken in de wijk gaan we groene borders en groene gevels maken. We starten bij de woningen 43, 188 en 326. Ook willen we pilaren schilderen, zwerfvuil verzamelen en onze minder mobiele buren helpen met het opruimen van hun tuin. Daarnaast worden er insectenhotels gebouwd. Kinderen zijn van harte welkom om bij alle activiteiten onder begeleiding te helpen!

Wil je ook meehelpen op 10 of 11 maart? Meld je dan aan via onderstaande knoppen of stuur een mail met naam, contactgegevens en de dag waarop je wilt helpen naar info@mooimosterdhof.nl.

Het laatste nieuws