Op woensdag 15 juni eindigt de interessepeiling voor het collectief verduurzaming van woningen in de Mosterdhof. Als je de komende twee weken je interesse doorgeeft kun je meedoen met de actie voor beter wooncomfort en een maandelijkse besparing in de portemonnee!

Wat is de interessepeiling?
Vanuit de woonplannen is er voor de verschillende type woningen in de Mosterdhof een aantal maatregelen uitgewerkt voor het verduurzamen van jouw woning. Voorbeelden van deze maatregelen zijn: het isoleren van het dak, het aanbrengen van goede ventilatie, en het vervangen van kozijnen en houten rabatdelen. Een volledig overzicht van de maatregelen vind je op deze pagina. Het ontwerpteam is momenteel druk bezig met het peilen van de interesse voor de verschillende maatregelen. Zo kunnen de verschillende maatregelen uitgevoerd worden in de Mosterdhof.

Op basis van de interesse in de verschillende maatregelen werkt het ontwerpteam met de aannemers een passende aanpak uit. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan de maatregelen waar veel interesse in is. Bij deze maatregelen helpt het ontwerpteam jou als woningeigenaar in de afstemming met de aannemer. Voor de maatregelen waar minder interesse voor aangegeven is, wordt je in contact gebracht met een geschikte aannemer.

 

Hoe meer, hoe beter
Inschrijven kan tot woensdag 15 juni. De marktprijzen voor materialen zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. Er worden reële afspraken met leveranciers gemaakt en bij een grotere afname komt daar nog extra voordeel bij. Des te meer mensen meedoen, des te lager de prijs. Zorg er daarom voor dat je buren ook hun interesse doorgeven voor de collectieve inkoop!

 

Meer info?

Sjoerd en Gino van het Ontwerpteam leggen je graag uit hoe het in z’n werk gaat. Kijk op deze pagina voor meer informatie of bekijk het bovenstaande filmpje. Vragen over de collectieve inkoop? Neem contact op met het ontwerpteam via info@mooimosterdhof.nl

Het laatste nieuws