Ook dit jaar heeft de Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof weer de buurtbewoners in actie gekregen en zijn in de wijk veel (vrijwilligers)klussen geklaard.

 

Op vrijdag gingen 25 enthousiaste mensen aan de slag en zijn pilaren in een galerij geschilderd, heggen geplant, rommel opgeruimd, nestkastjes gemaakt en is her en der overhangend groen gesnoeid. Naast de actieve buurtbewoners hebben ook mensen van de gemeente Westervoort, het ontwerpteam en vertegenwoordigers van o.a. Groen Links en CDA deze dagen een bijdrage geleverd. De bewoners van Ons Thuus vonden het prachtig om samen met ons de handen uit de mouwen te steken.

 

Op zaterdag waren er maar liefst 30 bewoners actief, waaronder veel kinderen, die zwerfafval hebben geprikt en nog meer nestkastjes in elkaar gezet en opgehangen. De sfeer was fantastisch en de lunch en taart vielen zeer in de smaak.
Jammer dat er zoveel troep wordt weggegooid; in en om de wijk werden in totaal 15 zakken zwerfafval opgehaald. Met deze dagen laten buurtbewoners echt zien dat zij ook verantwoordelijkheid nemen voor een mooie wijk.

 

Al met al heel geslaagde vrijwilligersdagen met veel saamhorigheid en onderlinge verbinding. Met de financiële bijdrage van het Oranjefonds en de materiële steun van de gemeente Westervoort werden deze dagen een succes.

Iedereen bedankt!!

Het laatste nieuws