De herinrichting van de uiterwaarden is een van de projecten in de omgeving van de Mosterdhof. De komende tien jaar verandert het gebied in een aantrekkelijke en klimaatbestendige leefomgeving met een goed bevaarbare IJssel.

Rivierklimaatpark is in de planuitwerkingsfase: dit betekent dat de plannen meer gedetailleerd uitgewerkt gaan worden. Afgelopen maand is er een uitvraag gedaan voor een ingenieursbureau dat daarbij gaat helpen en nu is de winnaar bekend.

De winnende partij is een samenwerking tussen meerdere bureaus te weten: Ingenieursbureau TAUW, ondersteund door HKV op het gebied van waterveiligheid, landschapsarchitecten H+N+S en de ecologen van Bureau Stroming.

Rivierklimaatpark is erg blij met de ondersteuning van deze ervaren combinatie en verheugt zich op de samenwerking. De winnende partij, opererend onder de naam: IJsselpoort partners, zal eind maart starten met de werkzaamheden.

 

Bron: https://rivierklimaatpark.nl/nieuws/actueel/2426115.aspx?t=IJsselpoort-partners-wint-aanbesteding-voor-de-planuitwerkingsfase

Het laatste nieuws