Unieke kans voor woningverduurzaming specifiek voor bewoners uit de Mosterdhof.

In een tijd dat de meeste aannemers omkomen in het werk en de prijzen dagelijks stijgen organiseren wij een collectieve inkoop voor mensen die hun huis willen verduurzamen. Collectief verduurzamen zorgt niet alleen voor een verbeterd wooncomfort, maar ook voor een maandelijkse besparing in de portemonnee! Inschrijven kan tot 15 juni, daarna volgt de offerte voor jouw woning en specifieke wensen.

Collectieve inkoop

De Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof, het Ontwerpteam en de gemeente Westervoort organiseren deze collectieve inkoop. Hiermee helpen we bewoners met verduurzamings-maatregelen die specifiek voor woningen uit de Mosterdhof van toepassing zijn. Door hier gezamenlijk in op te trekken zorgen we voor een prijsvoordeel, goede kwaliteit en uniformiteit in de aanpassingen.

Denk aan het isoleren van het dak, het aanbrengen van goede balansventilatie, het isoleren van de overdekte straatjes of het vervangen van de kozijnen en houten rabatdelen. We helpen mensen die gezamenlijk met het verduurzamen van hun woning aan de slag willen graag op weg!

Meedoen aan collectieve inkoop

Op de pagina woningverduurzaming is meer informatie over het proces van collectieve inkoop te vinden. Per maatregel is een PDF gemaakt met indicatieprijzen en specificaties. Ook zijn hier de verschillende mogelijkheden voor financiering te vinden!

Inschrijven kan via de bovenstaande website of door een mail te sturen naar info@mooimosterdhof.nl met je naam, adres, telefoonnummer en type maatregel(en).

Waar start ik?

Wil je graag meedoen maar weet je nog niet met welke maatregelen je het beste kunt starten? Plan dan een gesprek in met een van de woonplancoaches uit jouw buurt. Zij zijn opgeleid als woonplancoach en voorzien je graag van advies en andere tips voor verduurzaming. Zij doen dit op basis van de woonplannen die speciaal gemaakt zijn voor de vier typen woningen in de Mosterdhof. Op basis van een gesprek met een woonplancoach alleen al bespaar je al snel honderden euro’s op jaarbasis!

Via de pagina ‘woonplan‘ download je jouw woonplan en plan je een adviesgesprek in!

Meer is beter!

Inschrijven kan tot 15 juni. Voor alle ondernemers zijn de marktprijzen voor goed materiaal gestegen. Wij maken reële afspraken met leveranciers en daar komt nog een kwantumvoordeel boven op. Dus meer mensen doen mee voor een lagere prijs. Zorg er daarom voor dat je buren of andere geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de collectieve inkoop!

Het laatste nieuws