QR wandelroute op eigen gelegenheid

In de periode tussen 22 januari en 13 februari is het mogelijk een beeld vormen van de plannen door ze te ‘beleven’ via een QR wandelroute door de wijk. Na of tijdens de wandeling kun je jouw feedback geven via de website. Hoe werkt dat? Op 14 punten in de wijk staat een bordje met een QR code. Zodra je de QR code met je telefoon scant wordt je naar een webpagina geleid. Daar vind je een filmpje of beelden en een korte beschrijving van onderdelen van het plan. Bij elk punt in de wijk wordt iets uitgelicht dat ook op die plek zichtbaar zal worden.

De route met punten vind je op de plattegrond hieronder. De route is ongeveer 1 km lang. Startpunt is bij de entree op hoogte van Dorpsstraat 53/55A. Je kunt ook vrijuit gaan zoeken naar de punten.

Tip: neem een buur mee. Is gezellig en zo kun je het samen over de buurt hebben. Misschien is diegene niet zo handig met een smartphone en kun je elkaar een beetje helpen.

Afbeelding: Route QR wandelroute op eigen gelegenheid

Benodigdheden

  • Benodigdheden
  • Comfortabele Schoenen
  • Smartphone met internettoegang
  • App om QR code te scannen
  • Route – printje, op je telefoon (download hier) of de flyer die je binnenkort in je brievenbus vindt.
Dit is een initiatief van Ontwerpteam & gemeente Westervoort. Aanmelden is niet nodig. Heb je de route gelopen, laat het weten in de Facebookgroep (klik hier).

Toch liever begeleid door de wijk? De wijktafel Fris & Fruitig organiseert gezamenlijke wandelingen. Klik hier voor meer info.

Corona

We vragen jullie bij alle activiteiten rekening te houden met de dan geldende Corona maatregelen.

Afbeelding: Route QR wandelroute op eigen gelegenheid

Meer weten of contact?

Stuur een e-mail naar info@mooimosterdhof.nl.