Er zijn veel mensen betrokken bij Mooi Mosterdhof. Benieuwd wie dat zijn? Hier vind je een foto, een korte beschrijving én de contactgegevens van een aantal betrokken mensen.

Navigeer met je muis over de foto’s om de hele omschrijving te lezen.

Marcel Barzilay

Marcel is architect bij bureau Barzilay+Ferwerda en is gespecialiseerd in woningbouw in jaren ’70 wijken. Marcel is de coördinator van het ontwerpteam dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Je zult Marcel verder vooral zien bij de persoonlijke woonplannen, de aanpak voor de overkluisde straatjes en kleurrijk Mosterdhof.

marcel@barzilayferwerda.nl

06-24542071

Fred Dokter

Fred is bewoner van de Mosterdhof en zet zich voor de wijk in als bestuurslid van de Vereniging van de Wijk. Hij is tevens betrokken bij de wijktafel Klaar voor de Toekomst. Verder is hij een echte creatieveling: hij werkt als grafisch vormgever en is kunstenaar.

Ruben Ferwerda

Ruben is stedenbouwkundig ontwerper bij bureau Barzilay+Ferwerda en zelf opgegroeid in een jaren ‘70 wijk. Ruben maakt onderdeel uit van het team dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Je zult Ruben vooral tegenkomen bij de hoftafels en het ontwerp voor de openbare ruimte.

ruben@barzilayferwerda.nl

06-42420001

Ton Fransen

Ton is bewoner van de Mosterdhof en zet zich voor de Mosterdhof in als bestuurslid van de vereniging van de wijk Mooi Mosterdhof. Hij is ook de trekker van het proefproject Deelauto in de wijk.

Sander Geertsen

Sander is de gemeentelijk projectleider van het uitvoeringsprogramma Mooi Mosterdhof. In 2018 heeft Sander in opdracht van het college het wijkontwikkelingsproces voor de Mosterdhof opgestart. Met trots kijkt hij terug op de totstandkoming van het wijkontwikkelingsplan de landelijke ontwerpprijsvraag Panorama Mosterdhof. Spreek hem gerust aan als je hem in de wijk ziet.

s.geertsen@1stroom.nl

06-15040936

Willem Brouwers

Het is de uitdaging om een ontwerp voor de openbare ruimte vanuit het wijkontwikkelingsplan Mooi Mosterdhof door te vertalen naar een haalbaar en realiseerbaar plan. Willem werkt als landschapsontwerper bij veenenbos en bosch en gaat zich hier in de komende tijd voor inzetten. Je zult Willem vooral tegenkomen in het proces rond de openbare ruimte.

Simone Groen

Simone werkt als projectmedewerker bij 1Stroom, de ambtelijke werkorganisatie voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. Ze is onderdeel van het team voor de ontwikkelingen in de Mosterdhof. Je komt haar vooral tegen bij de woonplan-aanpak.

Karin Hammink

Karin werkt bij 1Stroom, de ambtelijke werkorganisatie voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. Ze helpt inwoners(organisaties) die zelf actief willen zijn voor hun gemeenschap of leefomgeving. Je zult Karin zien bij de hoftafelgesprekken en bij verschillende overleggen en activiteiten in de wijk.

Marjo Heeregrave

Marjo woont sinds 1975 al in de Mosterdhof. Ze is getrouwd met Paul, heeft 4 kinderen en 9 kleinkinderen. Marjo maakt deel uit van het bestuur van de Vereniging van de Wijk en is ook betrokken bij de wijktafel Fris en Fruitig. Ze hoopt samen met heel veel bewoners de wijk weer prachtig te maken.

Gino Hofman

Gino werkt bij Diep en maakt onderdeel uit van het ontwerpteam dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Hij werkt aan de activiteiten rond participatie en communicatie. Je komt hem onder andere tegen bij de woonplan-aanpak en de organisatie van het wijkontbijt.

Petra Hofman

Petra werkt bij Diep en maakt onderdeel uit van het ontwerpteam dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Ze ondersteunt het samenspel tussen de verschillende partijen om die droom van Mooi Mosterdhof ook werkelijk met elkaar te realiseren. Je zult Petra bij verschillende activiteiten in de wijk tegenkomen.

petra@diep.nl

06-31014202

Rens Rutter

Rens is landschapsontwerper bij veenenbos en bosch landschapsarchitecten. Rens maakt deel uit van het ontwerpteam dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Je komt Rens tegen bij de hoftafels en het ontwerp voor de openbare ruimte.

Bianca Joosten

Bianca woont in de Mosterdhof en zet zich voor de wijk in als bestuurslid van de Vereniging van de Wijk. Zij is ook betrokken bij de wijktafels Aandacht voor elkaar en Wijk uit zijn Schulp.

Sjoerd Klijn Velderman

Sjoerd is adviseur bij Endule en expert op het gebied van verduurzaming van bestaande woningen. Met zijn bestuurlijke, technische en bedrijfskundige achtergrond heeft hij oog voor toekomstige ontwikkelingen en tegelijk de praktische haalbaarheid van nu. Sjoerd maakt onderdeel uit van het team dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Je zult hem vooral zien bij de persoonlijke woonplannen.

Hans Sluiter

Hans is wethouder bij de gemeente Westervoort en maakt zich sinds 2018 hard voor de ontwikkeling van de Mosterdhof. Hij heeft veel waardering voor het ambitieuze wijkontwikkelingsplan Mooi Mosterdhof 2019-2030 dat samen is gemaakt. Ook is hij trots op de deelname en uitkomst van de landelijke ontwerpprijsvraag Panorama Mosterdhof. Hij kijkt uit naar de komende tijd waarin een aantal plannen ook worden gerealiseerd.

Harm Veenenbos

Harm is landschapsarchitect bij Veenenbos en Bosch. Harm maakt deel uit van het ontwerpteam dat het kookboek Mooi Mosterdhof heeft gemaakt. Je komt Harm tegen bij de hoftafels en het ontwerp voor de openbare ruimte. Verder maakt hij zich hard voor de verbinding van Mosterdhof aan de ontwikkelingen rond de dijk en Rivierklimaatpark.

Leroy Verhagen

Leroy werkt als medewerker groen bij 1Stroom, de ambtelijke werkorganisatie voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. Hij is vanuit de gemeente aanspreekpunt voor openbare ruimte en groen. Je komt Leroy tegen bij de hoftafels, het plan voor de openbare ruimte en diverse kleine projecten in de openbare ruimte van de Mosterdhof.