Wijkconferentie Mooi Mosterdhof:
Kom meepraten en meedenken

Vanwege Corona Online Talkshow!
Op woensdag 17 november wordt een wijkconferentie georganiseerd over de wijkontwikkelingen in de Mosterdhof. Vanwege de Corona maatregelen is deze veranderd in een online talkshow. Dat is een zogenaamde live stream en je kunt via de chat actief meedoen in het gesprek.

De wijkconferentie

De Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof is de initiatiefnemer van de conferentie en werkt samen met de gemeente Westervoort en het betrokken ontwerpteam. Op deze avond willen wij jullie informeren over de wijkontwikkeling en de lopende projecten. Verder maken we vooral ruimte voor het goede gesprek. Je maakt kennis met de betrokkenen en je kunt al je vragen, zorgen en ideeën kwijt. Wij vinden het belangrijk om jullie mening en ervaringen te horen en met elkaar uit te wisselen over de toekomst van de Mosterdhof. Verder vinden we het belangrijk om ruimte te maken voor jullie om als buurtgenoten onderling te praten over de ontwikkelingen binnen de wijk.

Programma

We starten precies om 20.00 uur en verwachten rond 21.00 uur af te sluiten. We gaan achtereenvolgens in gesprek over de volgende onderwerpen

  • De wijkontwikkeling in brede zin en de rol van de vereniging van de wijk
  • Vernieuwing van de straat Mosterdhof, parkeren en nieuwe afvalplaatsen
  • Aan de slag met je woning: woonplannen & collectief inkopen

Deelnamelink & voorbereiding

Aanmelden is niet meer nodig. Je kunt direct deelnemen door te klikken op deze link (je wordt doorgeleid naar Vimeo). Dit werkt op PC, laptop, tablet en telefoon. Als je actief wil meepraten is de PC of laptop het handigst.

Meer weten of contact?

Stuur een e-mail naar info@mooimosterdhof.nl of bel/app met één van de bestuursleden van de vereniging.