Het organiseren van collectieve inkoop is gericht op het organiseren van het slim gezamenlijk inkopen van maatregelen voor het onderhoud of de verduurzaming van woningen in de Mosterdhof.

De gezamenlijke inkoopacties sluiten aan op het persoonlijk woonplan dat voor iedere Mosterdhoffer beschikbaar is. De Vereniging van de Wijk Mooi Mosterdhof, het Ontwerpteam en de gemeente Westervoort organiseren voor de bewoners van de Mosterdhof een inkoopactie, gericht op specifieke ingrepen voor de woningen in de Mosterdhof.

Het doel van deze aanpak is om particuliere woningeigenaren in de Mosterdhof in staat te stellen om hun woning op toegankelijke manier (met aandacht voor de juiste prijs, kwaliteit, ontzorgen) toekomstbestendig te maken. Door hier gezamenlijk in op te trekken zorgen we voor een prijsvoordeel, goede kwaliteit en uniformiteit in de aanpassingen.

Er is gekozen voor een aanpak waarbij de aannemer bij jou thuis komt om een offerte op maat te maken. Deze offerte is vrijblijvend en toegespitst op jouw woonsituatie.

Voor een aantal maatregelen kun je je nu inschrijven. Dat zijn de maatregelen waarvoor we een aannemer gevonden hebben die op relatief korte termijn aan de slag kan. Voor de overige maatregelen kun je nog steeds jouw interesse doorgeven. Dit zijn de maatregelen waarvoor nu nog geen aannemer beschikbaar is.

Inschrijven voor een afspraak

Inschrijven voor een maatregel kan door jouw gegevens hieronder achter te laten. Door dit te doen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens delen met de aannemer die de maatregel uitvoert. De aannemer neemt vervolgens contact met jou op om een afspraak in te plannen en een persoonlijke offerte te maken waarin de voordelen van het de collectieve inkoopactie verwerkt zijn.

Heb je interesse?

Voor onderstaande maatregelen is nog geen exacte aanpak, planning en prijs afgesproken. Wil je wel op de hoogte gehouden worden over de maatregelen, geef dan je interesse door voor één of meerdere maatregelen. Zodra er meer bekend is over het collectief aanbieden van deze maatregelen brengen wij je op de hoogte.

Overzicht maatregelen

Wil je meer weten over de maatregelen? Bekijk dan de PDF’s per maatregel! We werken deze constant bij en voorzien ze van de laatste informatie. De maatregelen zijn hieronder terug te vinden.

Twijfel je nog welke maatregelen het beste bij jouw woonsituatie passen? Download het woonplan en krijg inzicht in de handige, stapsgewijze uitleg over hoe je jouw woning het beste kunt verduurzamen. Het woonplan is te downloaden via deze pagina.

Behoefte aan persoonlijke uitleg? Plan een woonplangesprek in met een woonplan & energiecoach uit Westervoort! De energiecoaches zijn goed op de hoogte over de woningen in de Mosterdhof en zorgen ervoor dat jouw woonplan nóg beter toegespitst wordt op jouw woonsituatie. Een afspraak inplannen kan via: samen1nergie.nl

1. Isoleren tussen de balken (download pdf)
2. Het dak isoleren aan de binnenzijde, incl.
vervangen van dakplaten en -bedekking (download pdf)
3. Trendsetter dakkapel aanbrengen inclusief isoleren dak, vervanging dakplaten en dakbedekking (download pdf)
4. Isoleren plafond overdekte straatjes
(= koudebrug slaapkamervloer) (download pdf)
5. Goede ventilatie: Aanbrengen balansventilatiesysteem (WTW) + kierdichting (download pdf)
6. Vervangen kozijnen + houten rabatdelen (download pdf)
7. Upgrade elektrische installatie (download pdf)
8. Impregneren van de kalkzandstenen
gevels incl. voegherstel (download pdf)

Overzicht financieringsmogelijkheden

De overheid biedt verschillende financieringsmogelijkheden aan om je te helpen met verduurzamen. Dit kan gaan over rentevrije leningen en subsidies. Wij hebben het actuele overzicht hiervan samengevoegd op de pagina subsidies en bieden hulp bij het uitzoeken van de juiste financieringsmogelijkheid. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@mooimosterdhof.nl .