Je woonplan personaliseren?

In samenwerking met de wijktafel ‘Klaar voor de Toekomst’, buurtbewoners en energiecoaches van de gemeente Westervoort helpen we je om het woonplan voor jouw specifieke woonsituatie verder te personaliseren.

Interesse in zo’n verdiepend gesprek? Plan dan een gratis woonplangesprek in met één van je buren. Zij zijn opgeleid als woonplancoach en voorzien je graag van advies en andere tips voor verduurzaming. Zij doen dit op basis van de woonplannen die speciaal gemaakt zijn voor de vier typen woningen in de Mosterdhof.

Klik hier om een afspraak te maken met een energiecoach!

Selecteer bij het maken van een afspraak thema “5. Woonscan voor inwoners van ‘de Mosterdhof’ in Westervoort.”

Ontvang jouw woonplan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het woonplan in je mailbox. De gegevens die je hier invult gebruiken wij als Ontwerpteam Mooi Mosterdhof voor communicatie over en monitoring van de woonplannen. Hiermee krijgt het ontwerpteam inzicht in hoeveel huishoudens in de Mosterdhof een woonplan gedownload hebben en kunnen wij u het woonplan via het mailadres toesturen. Aanvullend zijn de overige privacy voorwaarden van toepassing.

Mocht je om bepaalde redenen liever niet je gegevens achter laten, dan is het woonplan ook te downloaden door onderstaand het woonplan te selecteren en vervolgens op ‘versturen’ te klikken. Je komt dan automatisch op de download pagina uit.  

Achtergrond

In de zomer van 2021 heeft de woonplanpilot plaatsgevonden waarin we samen met 13 huishoudens een persoonlijk woonplan gemaakt hebben. Met dit woonplan krijg jij als Mosterdhoffer middels drie overzichtelijke stappen inzicht hoe jij jouw woning kunt verduurzamen en daarmee kan voorsorteren op een alternatieve warmtebron dan aardgas. Ook wordt er bij het persoonlijk woonplan bekeken hoe je dit als woningeigenaar kunt combineren met andere aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden aan huis.

Het doel is om iedere woningeigenaar in de Mosterdhof te voorzien van een persoonlijk woonplan en daarmee ook collectief aan de slag te gaan met de maatregelen uit de woonplannen. Bekijk hier de laatste informatie over de collectieve aanpak.